Programlama | Programlama Dilleri | C Programlama Dili |C++

Anasayfa Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
s?nav (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
C ve C++
EN ALT Beğenilen: 0
BAŞLIK: s?nav
#89
s?nav 9 Yıl, 1 Ay önce Karma: 0  
arkadaslar butte vermem gereken b? s?nav?m var yard?mc? olab?l?rm?sn?z ??
tuche57 (Kullanıcı)
Yeni ye
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 11/08/2011 08:43 tarafından tuche57.
 
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
#91
Cvp:s?nav 9 Yıl, 1 Ay önce Karma: 0  
sorular

1- 30 ki?ilik b?r s?n?f ?c?n ver? yap?lar? ve programlama ders?ne a?t f?nal notlar? g?r?lecekt?r.s?n?f?n f?nal ortalamas?n?
ve ?rencilerin ka?n?n f?nalden s?n?f ortalamas?n?n alt?nda,kac?n?n ortalaman?n ustunde not ald?g?n? hesaplay?p ?k?s?n?
b?rl?kte ekrana yazan program.

2-Bir firma iin personel maa??n? hesaplay?p saklayan program yap?lacakt?r.Program al?st?g?nda b?r menuden maa? hesaplama veya maa? listesi
seilecekt?r.maa? hesaplama ?c?n personel?n ad?,soyad?,saay creti,al?sma sures?(saat/ay olarak) girilecektir.
Girilen bu bilgilere gore program maa?? b?r fonks?yon ?le hesaplayacakt?r.maa?, cal?sma sures? 160 saat?n uzer?nde
oldugunda %10 zaml? olacakt?r.Personel?n ad?,soyad? ve hesaplanan maas b?lg?s? programda var olan kay?t.txt isimli dosyaya
eklenecekt?r.Kullan?c? maa? listelemey? sect?g?nde kayd? yap?lm?s olan personel b?lg?ler?n? liste hal?nde gorecekt?r.

3-0 ile kullan?c?n?n g?receg? aral?ktak? say?lar?n ortalamas?n? hesaplay?p ekrana ve toplam.txt adl? dosyaya yazan
program? yaz?n?z.

4-bir basketbol tak?m?nda 15 basketbolcunun boy b?lg?ler? g?r?lecekt?r.g?r?len boy b?lg?ler?ne tak?m?n boy ortalamas?n?
ve basketbolculardan kac?n?n ortalamadan k?sa ,kac?n?n uzun oldugunu bulup ekrana yazan program.

5-Bir bilgisayar ?irket?n?n sat?s departman? ?c?n fatura tuta?n? hesaplayanprogram yap?lacakt?r.program cal?st?r?ld?g?nda
fatura haz?rla veya sat?s l?stes? sec?lecekt?r.fatura haz?rlamak ?c?n urunun markas?,model? ,aded? ve b?r?m f?yat? b?lg?ler?
g?r?lecekt?r.girilen bu b?lg?ler ?le program toplam tutar? b?r fonks?yon kullanarak hesaplayacakt?r.tutar, 10 adetten fazla
urunlerde %5 ?nd?r?ml? hesaplanacakt?r.urune a?t marka,model ve tutar b?lg?ler? programda var olan sat?s.txt ?s?ml?
dosyaya ekecekt?r.kullan?c? sat?s l?stes?n? sect?g?nde sat?s? yap?lm?s olan urun b?lg?ler?n? l?ste hal?nde gorcekt?r.

6- Kullan?c?n?n girece?i say?n?n faktor?yel?n? hesaplay?p ekrana ve faktor?yel.txt ad?nda b?r dosyaya yazan program
yaz?n?z.
tuche57 (Kullanıcı)
Yeni ye
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
#92
Cvp:s?nav 9 Yıl, 1 Ay önce Karma: 2  
?imdi bunlar? dosyaya yazd?rmalar hari direk ayn?lar? yada benzerleri sitede varda onlardan bir yard?m alamad?n?z m?? yoksa bakmad?n?z m?? yoksa bulamazd?n?z?
NEO (Yönetici)
Administrator
Gönderiler: 71
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
 
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
#109
Cvp:s?nav 8 Yıl, 5 Ay önce Karma: 0  
1. sorunun cevabinin asagidaki baglantida bulabilirsiniz.

textuploader.com/?p=6&id=xnfEn
zarta (Kullanıcı)
Yeni ye
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 27/03/2012 19:50 tarafından NEO.
 
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
EN ÜST
404 Not Found

Not Found

The requested URL was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.