Programlama | Programlama Dilleri | C Programlama Dili |C++

Anasayfa Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
JBuilder ile Mysql Ba?lant?s? (Library Eklemek) (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Java Programlama Dili NetBeans ve JCreator
EN ALT Beğenilen: 0
BAŞLIK: JBuilder ile Mysql Ba?lant?s? (Library Eklemek)
#23
JBuilder ile Mysql Ba?lant?s? (Library Eklemek) 11 Yıl, 7 Ay önce Karma: 2  
Programa girdikten sonra Yeni Proje a?n. Act???n?z projeye isim verdikten sonra finish demeyin tekrar ileriyi t?klay?n?z.
Bir pencere gelecek yukar?dan libraries sekmesini t?klay?n. Soldan add external jars butonundan

sitede verdi?im kutuphaneden anlat?yorum( burada->www.pcprogramlama.com/programlama/36-jav...sql-baglantisi-.html). ana klasor iindeki jar dosyas?n? ekledikten sonra

src icindeki lib klasoru icindeki btn jarlar? da ekleyin

Toplamda 11 tane jar dosyas? olacak .

Bu ?ekilde JBuilder'e ktphane eklenmesi i?lemide anlat?lm?? oldu.
NEO (Yönetici)
Administrator
Gönderiler: 71
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 01/05/2009 15:51 tarafından NEO.
 
 
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
#24
Cvp:JBuilder ile Mysql Ba?lant?s? (Library Eklemek) 11 Yıl, 7 Ay önce Karma: 0  
te?ekkr ederim NEO sorun zld ;)
electro_fatih (Kullanıcı)
Yeni ye
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
#25
Cvp:JBuilder ile Mysql Ba?lant?s? (Library Eklemek) 11 Yıl, 7 Ay önce Karma: 2  
Abone oldu?umuz konuda yeni yaz? varm?s hemen bakal?m:)

Rica ederim :P
NEO (Yönetici)
Administrator
Gönderiler: 71
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 31/01/2009 00:13 tarafından NEO.
 
 
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
#31
Cvp:JBuilder ile Mysql Ba?lant?s? (Library Eklemek) 11 Yıl, 4 Ay önce Karma: 0  
Selamlar.
jdbc classpath ayar? nas?l yap?l?r_? Swing tipinde bir program kayna??mvar. program yaz?lar?n? ve jdbc paralar?n? derleyicide at?p al??t?rd???mda program sorunsuz ?ekilde al??makta ve veritaban?nda i?lem yaplmaktay?m ama gel grki program? derledi?imde bir uygulama olarak al??t?rd???mda program a?l??makta ama veri taban?na ba?lanamamaktad?r.
Bu i?lerde bir ?eyler ?renmeye al??t??m iin sitededeki ve netteki dkmanlar? ara?t?r?yorum. Claspath't?da ?le yapt?m: sistem zellikleri>ortam de?i?kenleri>yenide?i?ken ekle CLASSPATH .;C:UsersadanakidDesktopmysql-connector-java-5.1.7srclib
Konu ile ilgili herhangi bir yorum yaparsan?z memnun olurum. Te?ekkrler.
adanakid (Kullanıcı)
Yeni ye
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
#32
Cvp:JBuilder ile Mysql Ba?lant?s? (Library Eklemek) 11 Yıl, 4 Ay önce Karma: 2  
Classpath'e ekledi?iniz yolda mysql-connector-java iindeki jar dosyas?n? gsteriniz.

ortam de?i?kenlerinde user veya sistem k?sm?nda yeni dedikten sonra rnek;

isme CLASSPATH
de?ere .;C:Documents and Settings?renciDesktopmysql-connector-java-5.1.6mysql-connector-java-5.1.6-bin.jar;

ekleyin
NEO (Yönetici)
Administrator
Gönderiler: 71
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
 
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
#38
Cvp:JBuilder ile Mysql Ba?lant?s? (Library Eklemek) 11 Yıl, 1 Ay önce Karma: 0  
NetBeans'in derlecisini kullanmaya ba?lad?m. Eclipse 'e gre bilgisayar?m? kast?, ama bir ?ey farkettim, mesela butarz al??malarda Netbeans da derleme yapt???mzda extarnal jarlarda betikle beraber ?k?yor, yani classpath yapmaya gerekkalm?yor, yada ben yan?l?yorum :)
adanakid (Kullanıcı)
Yeni ye
Gönderiler: 2
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Son Düzenleme: 30/07/2009 17:39 tarafından adanakid.
 
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
#39
Cvp:JBuilder ile Mysql Ba?lant?s? (Library Eklemek) 11 Yıl, 1 Ay önce Karma: 2  
Hay?r yan?lm?yorsunuz kendi ana klasoru alt?nda sizin daha once ekledi?iniz jar dosyalar?n?da ana projenin yan?na koyuyor turkcesi classpathe gerek yok...

Zaten bende hic olmad? :)
NEO (Yönetici)
Administrator
Gönderiler: 71
graph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
 
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
EN ÜST
404 Not Found

Not Found

The requested URL /antilolo/dosyalar/linkler/pcprogramlama.com.php was not found on this server.