Programlama | Programlama Dilleri | C Programlama Dili |C++

Anasayfa Forum
Ho┼čgeldiniz, Ziyaret├ži
L├╝tfen Giri┼č ya da Kay─▒t.    Kay─▒p Parola?
C de dosyadan 8 karakter šekip diziye atmak (1 inceleyen) (1) Ziyaret├ži
C ve C++
EN ALT Be─čenilen: 0
BA┼×LIK: C de dosyadan 8 karakter šekip diziye atmak
#295
C de dosyadan 8 karakter šekip diziye atmak 4 Y─▒l, 11 Ay ├Ânce Karma: 0  
Merhaba.Herkese iyi forumlar.
MasaŘstŘndeki bir metin belgesinin išinde few65 few*/wexf5we6fwe gibi herhangi bir ?eyler yaz?yor varsayal?m.
Bu dosyada ne kadar karakter varsa 8 erli 8 erli olarak al?p ba?ka bir dosya ašt?r?p ald???m gibi 8 erli olcak ?ekilde alt allta yazd?rmam laz?m. Az šok mant???n? kurdum kendim yapabilicem gibi ama 8 erli olarak dizilere atma k?sm?n? yapam?yorum. Ekrana dosya išindekileri 8 erli olarak alt alta yazd?rabiliyorum ama onlar? bi dizide tutam?yorum.Yard?mc? olabileceklere te?ekkŘrler ?imdiden
muro2955 (Kullan─▒c─▒)
Yeni ▄ye
G├Ânderiler: 1
graphgraph
┼×u An Sitede De─čil Kullan─▒c─▒ bilgilerini g├Ârmek i├žin t─▒klay─▒n
Kay─▒t Tutuldu Kay─▒t Tutuldu  
 
Herkesin yaz─▒ yazmas─▒ y├Ânetici taraf─▒ndan engellenmi┼čtir.  
EN ├ťST
404 Not Found

Not Found

The requested URL was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.