Programlama | Programlama Dilleri | C Programlama Dili |C++

Anasayfa Forum
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş ya da Kayıt.    Kayıp Parola?
Mikroi?lemci ile ilgili Acil!! (1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Algoritma Yard?m ve Destek Blm
EN ALT Beğenilen: 0
BAŞLIK: Mikroi?lemci ile ilgili Acil!!
#282
Mikroi?lemci ile ilgili Acil!! 5 Yıl, 9 Ay önce Karma: 0  
Mikroi?lemci 8086 da keypad tu?lar?n? okuyarak toplama i?lemini yapan program bilen var m? acaba ya.. Normalde tek tu?a bas?ld???nda yan?n ledleri yapabiliyoruz fakat keypad den rne?in 1 tu?una bast?ktan sonra toplama i?lemi yapacaksak yani=>> 1+2=3 verecek program? nas?l yapacaz ve + ve = tu?lar?n?n kodlar? nedir bunu normal bir keypad okuma program?na nas?l ve ne ?ekilde ekleyece?iz bilgisi olan var m? ok acil laz?m..
ciriuc54 (Kullanıcı)
Yeni ye
Gönderiler: 1
graphgraph
Şu An Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Kayıt Tutuldu Kayıt Tutuldu  
 
Herkesin yazı yazması yönetici tarafından engellenmiştir.  
      Başlık Yazar Tarih
 
Mikroi?lemci ile ilgili Acil!!
ciriuc54 13/12/2014 01:05
EN ÜST
404 Not Found

Not Found

The requested URL was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.